Over de Abdij, TALENT en onze nieuwe branding

Hotel - Restaurant

Het hotel ademt de sfeer van het voormalig klooster en heeft in die stijl diverse een- twee- en meerpersoonskamers, een terras aan de voorzijde en/of het terras in onze kloostertuin.

Hotel – Restaurant de Abdij is niet enkel een slaapplek. Ook beschikt het hotel over vergaderfaciliteiten, een restaurant met streekgerechten op de kaart, een gezellige bar en een groene omgeving om helemaal tot rust te komen.

We horen regelmatig dat het als prettig wordt ervaren dat het hotel een eigen, gratis parkeerplaats heeft (met elektrisch oplaadpunt) en uitstekend te bereiken is met de bus via het openbaar vervoer. Wat de locatie uiterst geschikt maakt voor een zakelijke bijeenkomst. Ook de stad Roermond ligt op steenworp afstand van het hotel.

Graag tot binnenkort!

Over ons

Talent

Talent dat ben jij, dat zijn wij

Iedereen heeft Talent, het klinkt cliché, en dat is het ook.
Soms kan het tegen zitten, door een beperking of een probleem dat je tegenkomt in je leven. Door middel van oplossingsgerichte zorg gaat TALENT met jou aan de slag om weer te kunnen genieten van je dag, om te kunnen groeien en ontwikkelen en om zelf mee te kunnen doen in jouw eigen omgeving.

We focussen op jouw talenten en leren je om sterk en krachtig te zijn en vertrouwen te hebben in je eigen veerkracht. Ook jij bent nodig in onze samenleving en wij vinden het belangrijk dat je hier op een fijne manier in kunt deelnemen. Samen en niet alleen, samen met de belangrijke mensen om je heen. TALENT ondersteunt, begeleidt en zorgt op verschillende gebieden. Meer lezen? Neem dan een kijkje op onze sites.

TALENT biedt arbeidsmatige dagbesteding. Iedereen kan namelijk een steentje bijdragen aan een arbeidsproces. Je kunt bij ons aan de slag in een van onze horecaconcepten genaamd TALENTINO. Daarnaast hebben wij een  groenvoorziening, facilitaire dagbesteding, een foodtruck, een pop-upstore of een meidenclub. Ons nieuwste project is Hotel de Abdij Horn. 

Een nieuwe branding

Het logo van de Abdij vindt zijn inspiratie in de rijke geschiedenis van het voormalig klooster waar mensen betovert werden door het prachtige kleurenspel wanneer zonnestralen door de ramen schenen. Het logo tekent een karakteristiek glas-in-lood illustratie waar een Anemoon centraal staat. Een bloem die vernoemt is naar het Griekse woord “anemos” en symboliseert overgave, zorgzaamheid en toewijding.