Vergaderarrangementen

Wil je vergaderen tussen het groen?
In alle rust brainstormen over nieuwe plannen en ideeën?
De jaarlijkse bedrijfspresentatie houden voor het personeel?
Een heisessie of seminar organiseren?

Wat je wens ook is, Hotel de Abdij heeft alles in huis voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.

Want naast slapen en dineren bieden wij de keuze uit 3 vergaderlocaties in ons authentieke klooster: de Patronaatszaal (tot 12 personen), de Tuinzaal (tot 60 personen) en de Kloostertuin (tot 10 personen).

Het is mogelijk om de zalen per dagdeel (4 uur) of per hele dag (8 uur) af te huren, inclusief beamer, flipover, stiften, pennen, papier, koffie, thee en wifi zodat jij efficiënt en prettig kunt werken. Parkeren kun je gratis voor de deur zodat je niet lang hoeft te lopen. Ook is er een elektrisch oplaadpunt aanwezig en bevindt de bushalte zich om de hoek.

Wanneer de zon schijnt is buiten vergaderen natuurlijk een mooie optie. Laat je inspireren door de natuur en ga voor de afgesloten Kloostertuin waar het heerlijk vertoeven is!

Met liefde verzorgen wij ook de borrelhapjes, het ontbijt, de lunch of het diner naar jouw wens, zodat jij je enkel hoeft te focussen op de bijeenkomst.

Kies één van onze arrangementen in de Patronaatszaal, de Tuinzaal of de Kloostertuin en neem voor specifieke wensen contact op met Els of Gerard Kuijpers. Wij denken graag met je mee!

Arrangement Patronaatszaal

Inclusief beamer, flipover,
Schrijfmateriaal.
Koffie & thee

Van 4 tot 12 personen
Per dagdeel (4 uur)

Arrangement Tuinzaal

Inclusief beamer, flipover,
Schrijfmateriaal.
Koffie & thee

Van 20 tot 60 personen
Per dagdeel (4 uur)

Arrangement Kloostertuin

Inclusief beamer, flipover,
Schrijfmateriaal.
Koffie & thee

Van 4 tot 10 personen
Per dagdeel (4 uur)